Index Grup | 93 736 26 78 | info@indexgrup.es
Index Grup | Servei integral de construcció i reformes

Avís legal

1. IDENTIFICACIÓ INDEX GRUP

Denominació Social: OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L.
Domicili social: SANT GAIETÀ, 57, 08221 TERRASSA-BARCELONA

Correu Electrònic: INFO@INDEX-GRUP.COM

OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L. és titular del nom de domini INDEX-GRUP.COM

2. DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Els textos, imatges i altres continguts d’aquest website són propietat d’OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, SL. Tots els logotips, dissenys industrials i marques que apareixen en aquest lloc web formen part dels drets de propietat intel·lectual i industrial registrats per OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, SL restant prohibida qualsevol modalitat d’explotació sense autorització expressa de OBRES i CONSTRUCCIONS INDEX, SL, és a dir, es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació total o parcial en qualsevol suport o mitjà dels continguts d’aquesta web sense el previ i exprés consentiment de OBRES i CONSTRUCCIONS INDEX, SL, tret que s’indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a OBRES i CONSTRUCCIONS INDEX, SL per la legislació vigent.

3. Protecció de dades personals

Per visitar la nostra pàgina web, no cal subministrar cap informació personal. No obstant això, si vol més informació sobre els nostres serveis, haurà d’omplir el formulari de recollida de dades per poder donar curs a la seva sol·licitud. Només vostè és el responsable de la veracitat de les dades proporcionades.

Les dades facilitades per vostè passaran a formar part d’un fitxer, el responsable és OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, SL, i tal com se l’ha informat a peu de formulari, vostè pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, oposició i rectificació dels dades dirigint-se a OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, SL mitjançant un correu electrònic a INFO@INDEX-GRUP.COM

4. Exclusió de responsabilitat

Qualsevol informació relacionada amb OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L que pugui trobar-se o distribuir-se en llocs web, correus electrònics, fòrums o similars, únicament es considerarà veraç si consta o ha constat en aquest lloc web.

L’usuari admet conèixer l’existència a la xarxa de virus, cucs i altres elements nocius. Correspon a l’usuari, la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció dels mateixos, sense que OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L sigui responsable dels danys produïts en els equips de l’usuari durant el seu accés al lloc web.

L’accés al portal, requereix de serveis i subministraments per part d’altres prestadors de serveis de la societat de la informació, la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament, escapa al control d’OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L. Per tant, els serveis prestats mitjançant el portal, poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles en qualsevol moment, sense que es pugui respondre d’allò.

OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l’usuari per desconnexions a les xarxes de telecomunicacions, produint-se, suspensió, cancel·lació i / o interrupció del servei.

Queda prohibit emprar qualsevol dels continguts i serveis amb objectius il·lícits o lesius de drets i interessos de OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L o de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització del portal.

L’usuari llegeix i accepta les normes d’aquest avís legal.

5. CONDICIONS D’ÚS PER A LA WEB

La utilització d’aquest lloc està subjecte a les següents condicions d’ús que preguem llegeixi atentament.

El fet d’accedir a aquest web i d’emprar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

Condicions d’ús:

Aquest lloc web conté materials preparats per OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L amb objectius únicament informatius. L’usuari ha de tenir en compte que aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia. De la mateixa manera, qualsevol dels serveis prestats, fins i tot el propi web podrà ser interromput per OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L.

La creació de vincles d’hipertext amb el web de OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L requerirà l’autorització prèvia i per escrit de OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L.

OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L declina tota responsabilitat que pugui derivar-se del contingut, publicitat, i serveis que estan disponibles en webs enllaçades amb la de OBRES I CONSTRUCCIONS INDEX, S.L.

Les sol·licituds d’autorització s’han de remetre a la següent adreça de correu electrònic: INFO@INDEX-GRUP.COM.

Qualsevol ús indegut que es realitzi en aquesta matèria constitueix una infracció legalment sancionable.